Amman Gayathri Mantras. அம்மன் காயத்ரி மந்திரம் Ma Gayathri mantras


 அம்மன் காயத்ரி

Amman (Ma) Gayathri mantras for recitation 


1.காயத்ரி மந்திரம்  (சகல காரியங்கள் வெற்றி அடைய)


ஓம் பூர்புவஸ்ஸுவஹ்  தத்ஸ விதுர் வரேண்யம்

 பர்கோ தேவஸ்ய தீமஹி  தியோ யோனஹ் ப்ரசோதயாத் 


The Gayathri Mantram ((For success of all efforts)


Om bhoorbuvassuvah thatsa vithurvarenyam


Bargo devasya dheemahi dyoyonaha prachodayath


2.அம்மன் காயத்ரி - துர்கை - ராகுதோஷ நிவர்த்திக்காக


ஓம் சிம்மத்வஜாய வித்மஹே சூல ஹஸ்தாய தீமஹி

தன்னோ  மாரி ப்ரசோதயாத்


ஓம் காத்யாயனாய வித்மஹே  கன்யாகுமரி தீமஹி

தன்னோ  துர்கிஹ் ப்ரசோதயாத்


Durga gayathri. 

For eradication of rahu dosham


Om simmathvajaya vidhmahe soola hasthaya dheemahi

thanno mari prachodayath


Om kathyayanaya vidhmahe kanyakumari dheemahi

thanno durgi prachodayath


3.அம்மன் காயத்ரி  அம்ருதேஸ்வரி தேவி  ஆயுள் ஆரோக்கியம் பெற


ஓம் சௌஹ் த்ரிபுரதேவி ச வித்மஹே

சக்தீஸ்வரீ ச தீமஹி தன்னோ  அம்ருத ப்ரசோதயாத்


4.Amman gayathri. Amrutheswari. For long healthy life


Om chowh thripuradevi cha vidhmahe

Saktheeswari cha dheemahi thanno amrutha prachodayath


5. அம்மன் காயத்ரி   வாக்பலா   (பேச்சு பிழை சரியாக)


ஓம் ஐம் திரிபிராதேவீ வித்மஹே வாக்பவேஸ்வரீ

தீமஹி  தன்னோ முக்திஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Vakbala. (To eradicate speech errors)


Om imm thiripiradevee vidhmahe. Vakhbaveswaree

Dheemahi thanno mukthih prachodayath


6. அம்மன் காயத்ரி   மாங்கல்யம் பிராப்தம் கிடைக்க

கன்னிகா பரமேஸ்வரி


ஓம் பாலாரூபிணி வித்மஹே  பரமேஸ்வரி தீமஹி தன்னோ கந்யா ப்ரசோதயாத்


ஓம் த்ரிபுராதேவீ வித்மஹே  கந்யாரூபிணீ தீமஹி  தன்னோ கந்யா ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Kannika Parameswari. For mangalya praptham


Om balaroopini vidhmahe Parameswari dheemahi thanno Kanya prachodayath


Om thripuradevi vidhmahe kanyaroopini dheemahi thanno kanya prachodayath


7.அம்மன் காயத்ரி.  நல்பயணத்துக்கு.  ஸர்வமங்களா


ஓம் சர்வமங்களை வித்மஹே  மஹாச் சந்த்ரத்மிகயை தீமஹி  தன்னோ நித்ய ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  For safe travel.  Sarvamangala


Om sarvamangalai vidhmahe mahach chanrathmikayai dheemahi thanno nitya prachodayath


8.அம்மன் காயத்ரி.  தியானம் சித்தி அடைய.  கௌரிதேவி


ஓம் சுவபாகாயை வித்மஹே காம மாளினை தீமஹி  தன்னோ கௌரீஹ் ப்ரசோதயாத்


ஓம் மஹாதேவ்யை ச  வித்மஹே  ருத்ரபத்ன்யை ச தீமஹி தன்னோ கௌரீஹ் ப்ரசோதயாத் 


Amman Gayathri. For acquiring gyana sidhi.  Gowri Devi


Om suvapakayai vidhmahe kama malinai dheemahi thanno gowrih prachodayath


Om mahadevyai cha vidhmahe rudrapathnai cha dheemahi thanno gowrih prachodayath


9.அம்மன் காயத்ரி.  நவகிரக தோஷங்கள் விலக.  சண்டீஸ்வரி


ஓம் சண்டீஸ்வரி ச வித்மஹே  மஹாதேவீ  ச தீமஹி தன்னோ சண்டீ ப்ரசோதயாத் 


ஓம் அப்ஜஹஸ்தாய வித்மஹே கௌரீஸித்தாய தீமஹி தன்னோ  சண்டீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri mantra. For getting rid of navagraha dosha. Chandeeswari


Om chandeeswari cha vidhmahe Mahadevi cha dheemahi thanno chandee prachodayath


Om abjahasthaya vidhmahe gowrisidhdhaya dheemahi thanno chandee prachodayath


10.அம்மன் காயத்ரி.  வெற்றி கிடைக்க.     ஜெயதுர்க்கா


ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே  துர்காயை  ச தீமஹி தன்னோ  தேவீ ப்ரசோதயாத்


ஓம் நாராண்யை வித்மஹே துர்காயை  ச தீமஹி தன்னோ கேணீ ப்ரசோதயாத் 


Amman gayathri.  To attain success.   Jayadurga


Om mahadevyai cha vidhmahe durgayai cha dheemahi thanno devee prachodayath


Om naranyai vidhmahe durgayai cha dheemahi thanno kenee prachodayath


11.அம்மன் காயத்ரி.  கணவன் மனைவி ஒற்றுமை நிலைக்க. ஜானகிதேவி


ஓம் ஜனகனாயை வித்மஹே ராமபிரியாய தீமஹி தன்னோ சீதா ப்ரசோதயாத்


ஓம் அயோநிஜாயை வித்மஹே ராமபத்ன்யை  ச தீமஹி தன்னோ  சீதா ப்ரசோதயாத்


ஓம் மமஹாதேவ்யை  ச வித்மஹே ராமபத்ன்யை ச தீமஹி  தன்னோ சீதா ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri. For marital peace. Janaki Devi


Om janakanayai vidhmahe ramapiriyayai dheemahi thanno seetha prachodayath


Om ayonijayai vidhmahe ramapadhnyai cha dheemahi thanno seetha prachodayath


Om mahadevyaicha vidhmahe Ramapadhnyai cha dheemahi thanno seetha prachodayath


12.அம்மன் காயத்ரி. மந்திர சக்தி பெற.   ஜேஷ்டலக்ஷ்மி


ஓம் ரக்த ஜேஷ்டாயை வித்மஹே  நீல ஜேஷ்டாயை தீமஹி தன்னோ லக்ஷ்மீஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. To get mantra sakthi.  Jeshtalakshmi


Om raktha jeshtayai vidhmahe neela jeshtayai dheemahi thanno lakshmih prachodayath


13.அம்மன் காயத்ரி.    தாராதேவி


ஓம் தாராயை ச வித்மஹே  மனோக்ரஹாயை தீமஹி தன்னோ  தேவீ ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri.       Thara Devi


Om tharayai cha vidhmahe manograhayai dheemahi thanno devi prachodayath


14.அம்மன் காயத்ரி.  தனலக்ஷ்மி.  செல்வம் பெற


ஓம் தம்தனாயை வித்மஹே ஸ்ரீம் ரதிபிரியாயை தீமஹி ஹ்ரீம் ஸ்வாஹா சக்தி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Dhanalakshmi. To get wealth.


Om dhamdanayai vidhmahe sreem rathipriyayai dheemahi hreem swaha sakthi prachodayath


15.அம்மன் காயத்ரி. பராசக்தி    வாக்குவன்மை பெற


ஓம் தசவனாய வித்மஹே  ஜ்வாமாலாயை ச தீமஹி தன்னோ பராசக்தி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Parasakthi. To be well learned


Om dasavanaya vidhmahe jwamalayai cha dheemahi thanno parasakthi prachodayath


16.அம்மன் காயத்ரி.  ஸ்ரீமஹாலக்ஷ்மி


ஓம் தேஜோரூப்யை  ச வித்மஹே விஷ்ணுபத்ன்யை ச தீமஹி தன்னோ ஸ்ரீஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Sree Mahalakshmi


Om thejoroopyai cha vidhmahe vishnupathanyai cha dheemahi thanno sreeh prachodayath


17.அம்மன் காயத்ரி.  நீளாதேவி


ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே விஷ்ணுபத்ன்யை ச தீமஹி தன்னோ  நீளாஹ் ப்ரசோதயாத்


ஓம் விஷ்ணுபத்ன்யை ச வித்மஹே ஸ்ரீ பூ சகை ச தீமஹி தன்னோ  நீளாஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Neela devi.


Om mahadevyai cha vidhmahe Vishnupathnyai cha dheemahi thanno neelah prachodayath


Om vishnupathnyai cha vidhmahe sree bhoo sakai cha dheemahi thanno neelah prachodayath


18.அம்மன் காயத்ரி.  ஸ்ரீதேவி


ஓம் தேவீமனௌஜ ச வித்மஹே மஹாசக்த்யை ச தீமஹி  தன்னோ தேவீஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Shreedevi


Om dhevimanouja cha vidhmahe mahasakthyai Cha dheemahi thanno devi prachodayath


19.அம்மன் காயத்ரி   தேவி ப்ராஹ்மணி


ஓம் தேவி ப்ராஹ்மணி வித்மஹே மஹாசக்த்யை ச தீமஹி தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Devi brahmanee


Om devi brahmanee vidhmahe mahasakthyai cha dheemahi thanno devi prachodayath


20.அம்மன் காயத்ரி    சூலினி தேவி     தீய சக்திகளிலிருந்து காப்பாற்ற


ஓம் ஜ்வலாமாலினி வித்மஹே மஹாசூலினி தீமஹி தன்னோ துர்கஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Soolinidevi. To save from bad omens


Om jwalamalini vidhmahe mahasoolini dheemahi thanno durgah prachodayath


21.அம்மன் காயத்ரி.  ஸரஸ்வதி தேவி.  கல்வியும் விவேகமும் பெருக


ஓம் வாக்தேவ்யை ச வித்மஹே ஸர்வ ஸித்தீச தீமஹி  தன்னோ வாணீஹ் ப்ரசோதயாத்


ஓம் சரஸ்வத்யை ச வித்மஹே பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Saraswati Devi. For betterment of education and knowledge


Om vakhdevyai cha vidhmahe. Sarva sidhisa dheemahi thanno vanih prachodayath


Om saraswathyai cha vidhmahe brahma pathnyai cha dheemahi thanno devi prachodayath


22.அம்மன் காயத்ரி. ஸ்ரீ மஹாலக்ஷ்மி.   செல்வ வளம் பெறுக


ஓம் அமிர்தவாசினி வித்மஹே பத்மலோசனீ தீமஹி தன்னோ லக்ஷ்மீஹ் ப்ரசோதயாத்


ஓம் பூ ஸக்யைச வித்மஹே விஷ்ணுபத்னீ ச தீமஹி தன்னோ லக்ஷ்மீஹ்

ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Shree Mahalakshmi. For prosperity


Om amirthavasini vidhmahe  Padmalochani dheemahi thanno lakshmih prachodayath


Om bhoo sakyai cha vidhmahe vishnupathni cha dheemahi thanno lakshmih prachodayath


23.அம்மன் காயத்ரி. சப்தமாத்ருகா தேவி.


ஓம் ஹம்ஸத்வஜாய வித்மஹே கூர்ச்ச ஹஸ்தாய தீமஹி தன்னோ பிராஹ்மீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Sapthamathruka devi.


Om hamsadhvajaya vidhmahe koorcha hasthaya dheemahi thanno brahmee prachodayath


24.அம்மன் காயத்ரி. சுக பிரசவத்திற்காக.   பகமாளினி


ஓம் பகமாளினி வித்மஹே சர்வ வசங்கர்யை தீமஹி தன்னோ நித்ய ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. For easy delivery of the child.  Pagamalini


Om pagamalini vidhmahe sarva vasankaryai dheemahi thanno nitya prachodayath


25.அம்மன் காயத்ரி.  பகளாமுகி


ஓம் ப்ரஹ்மாஸ்த்ராய வித்மஹே மஹாஸ்தம்பிணி தீமஹி தன்னோ பகளா ப்ரசோதயாத்


ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே பகளாமுகி தீமஹி தன்னோ அஸ்த்ரஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Bagalamukhi


Om brahmasthraya vidhmahe mahasthambini dheemahi thanno bagala prachodayath


Om mahadevyai cha vidhmahe bagalamukhi dheemahi thanno asthrah prachodayath


26.அம்மன் காயத்ரி. பாரதி தேவி


ஓம் நாகாராயை ச வித்மஹே  மஹா வித்யாயை தீமஹி  தன்னோ பாரதீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Bharathidevi


Om nagarayai cha vidhmahe maha vidhyayai dheemahi thanno bharathee prachodayath


27.அம்மன் காயத்ரி.  புவனேஸ்வரி தேவி


ஓம் நாராயந்யை வித்மஹே புவனேஸ்வர்யை தீமஹி தன்னோ தேவி ப்ரசோதயாத்


ஓம் ஹ்ருல்லேகாயை வித்மஹே  புவனேஸ்வர்யை தீமஹி தன்னோ சக்தி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Bhuvaneswari devi


Om narayanyai vidhmahe bhuvaneswaryai dheemahi thanno devi prachodayath


Om hrulekayai. vidhmahe bhuvaneswaryai dheemahi thanno sakthi prachodayath


28.அம்மன் காயத்ரி.  பூமாதேவி.   வீடு, நிலம் வாங்க


ஓம் தநுர்தராயை ச வித்மஹே சர்வஸித்தைச தீமஹி தன்னோ தராஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Bhooma devi.  For house and land purchases.


Om dhanurdarayai cha vidhmahe sarvasidhaicha dheemahi thanno tharah prachadoayath


29.அம்மன் காயத்ரி.  பைரவி தேவி


ஓம் த்ரிபுராதேவி வித்மஹே காமேஸ்வரி ச தீமஹி தன்னோ பைரவீ ப்ரசோதயாத்


ஓம் த்ரிபுராயை வித்மஹே பைரவை ச தீமஹி தன்னோ தேவி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Bhairavi Devi


Om thripuradevi vidhmahe kameswari cha dheemahi thanno bhairavee prachodayath


Om thripurayai vidhmahe bhairavai cha dheemahi thanno devi prachodayath


30.அம்மன் காயத்ரி. மகாமாரி.  அம்மை வியாதி குணமாக


ஓம் பிசாசத்வஜாய வித்மஹே கட்க ஹஸ்தாய தீமஹி தன்னோ மாரி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Mahamari. For recovery from chickenpox


Om pisasatvajaya vidhmahe katka hasthaya dheemahi thanno mari prachodayath


31.அம்மன் காயத்ரி.  பிரச்சனைகளில் தீர்வு காண


ஓம் மஹா வஜ்ரேஸ்வராய வித்மஹே வஜ்ரநித்யாய தீமஹி தன்னோ நித்ய ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. To sort out the problems


Om maha vajreswaraya vidhmahe vajranithyaya dheemahi thanno nitya prachodayath


32.அம்மன் காயத்ரி.  மந்திர சக்தியில் வல்லமை பெற


ஓம் தபோமயை வித்மஹே காமத்ருஷ்ணை  ச தீமஹி தன்னோ மஹாசக்தி ப்ரசோதயாத் 


Amman gayathri. To excel in mantra sakthi


Om thapomayai vidhmahe kamathkrushnai cha dheemahi thanno Mahasakthi prachodayath


33.அம்மன் காயத்ரி. மஹிஷாஸுரமர்த்தினி. பகைவர்கள் சரணாகதி அடைய


ஓம் மஹிஷமர்தின்யை வித்மஹே துர்காதேவ்யை  ச தீமஹி தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri. Mahishasuramardhini. For the surrender of enemies


Om mahishamardhinyai vidhmahe Durgadevyai cha dheemahi thanno devi prachodayath


34.அம்மன் காயத்ரி.  மஹேஸ்வரி.  சர்ப தோஷம் நீங்க


ஓம் வ்ருஷத்வஜாய வித்மஹே மிருக ஹஸ்தாய தீமஹி தன்னோ ரௌத்ரீ ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri.  Maheshwari.  To get rid of sarpa dosha


Om vrushathwajaya vidhmahe miruga hasthaya dheemahi thanno rowthree prachodayath


35.அம்மன் காயத்ரி.  மாதங்கி   அஷ்ட ஐஸ்வர்யங்களை அடைய


ஓம் மாதங்க்யை வித்மஹே உச்சிஷ்ட சாண்டால்யை தீமஹி தன்னோ தேவி ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Mathangi. To get rich and prosperity


Om mathangyai vidhmahe uchhishta sandalyai dheemahi thanno devi prachodayath


36.அம்மன் காயத்ரி.  மாத்ருகா


ஓம் சர்வசக்திஸ்ச வித்மஹே ஸப்தரூப ச தீமஹி தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri.  Mathruka


Om sarvasakthischa vidhmahe saptaroopa cha dheemahi thanno devi prachodayath


37.அம்மன் காயத்ரி. ஸரஸ்வதி. கல்வியும் விவேகமும் பெருக.


ஓம் யேயே சர்வபிரியாவாக் வித்மஹே ப்ரீம் வாகீஸ்வரீ தீமஹி தன்னோ சக்திஹ் ப்ரசோதயாத்


ஓம் ஐம் வாக்தேவ்யை ச வித்மஹே காமராஜாய தீமஹி தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத் 


Amman Gayathri.  Saraswathi.  To improve education and good senses


Om yeye sarvapriyavak vidhmahe preem vageeswari dheemahi thanno sakthih prachodayath


Om imm vakdevyai cha vidhmahe kamarajaya dheemahi thanno devee prachodayath


38.அம்மன் காயத்ரி.  மீனாக்ஷி அம்மன்.  சகல சௌபாக்கியங்களை பெற


ஓம் உன்னித்ரியை ச வித்மஹே கந்தபப்ரியாயை  தீமஹி தன்னோ  மீனாக்ஷீ ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri. Meenakshi Amman. To get all good things in life


Om unnithriyai cha vidhmahe kandhabapriyayai dheemahi thanno Meenakshi prachodayath


39.அம்மன் காயத்ரி. முக்தீஸ்வரி


ஓம் த்ரிபுரதேவி வித்மஹே முக்தீஸ்வரி ச தீமஹி தன்னோ முக்திஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri.  Muktheeswari


Om thripuradevi vidhmahe Muktheeswari cha dheemahi thanno mukthi prachodayath


40.அம்மன் காயத்ரி.   வாசவி


ஓம் வாசவ்யை ச வித்மஹே குசுமபுத்ர்யை தீமஹி தன்னோ கண்யகா ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri.  Vasavi.


Om vasavyai cha vidhmahe kusumaputhrayai dheemahi thanno kanyaka prachodayath


41.அம்மன் காயத்ரி.  வைஷ்ணோ தேவி.  திருமண தடை நீங்க


ஓம் தார்க்ஷ்யத்வஜாய வித்மஹே  சக்ர ஹஸ்தாய தீமஹி தன்னோ வைஷ்ணவீ ப்ரசோதயாத்


Amman Gayathri. Vaishno devi. For removing the hurdles to marriages


Om dharkshathwajaya vidhmahe chakra hasthaya dheemahi thanno vaishnavee prachodayath


42.அம்மன் காயத்ரி. சியாமளா.  சகல சௌபாக்கியங்களும் கிடைக்க


ஓம் ஐம் சுகப்பிரியாயை வித்மஹே க்லிம் காமேஸ்வரி தீமஹி தன்னோ சியாமா ப்ரசோதயாத்


ஓம் மாதங்கேஸ்வரி வித்மஹே காமேஸ்வரி  ச தீமஹி தன்னோ க்லின்னே ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Shyamala. For getting prosperous.


Om im sugapriyayai vidhmahe klim kameswari dheemahi thanno syama prachodayath


Om mathangeswari vidhmahe kameswari cha dheemahi thanno klinne prachodayath


43.அம்மன் காயத்ரி- துர்கா தேவி


ஓம் காத்யாயனாய வித்மஹே கன்யாகுமரி தீமஹி தன்னோ துர்கிஹ் ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri - Durga devi


Om katyayanaya vidhmahe kanyakumari dheemahi thanno durgih prachodayath


44.அம்மன் காயத்ரி. வரமஹாலக்ஷ்மி


ஓம்தேஜோரூப்யை ச வித்மஹே விஷ்ணுபத்ன்யை ச தீமஹி தன்னோ ஸ்ரீஹ் ப்ரசோதயாத்


அனைவருக்கும் வரலக்ஷ்மி விரத நல்வாழ்த்துக்கள்.


Amman gayathri.  Varamahalakshmi 


Om thejorupyai cha vidhmahe vishnupathnyai cha dheemahi thanno shreeh prachodayath


Best wishes on the occasion of Varalakshmi vratham.


45.அம்மன் காயத்ரி. வனதுர்கை (கல்லிடைகுறிச்சி அருகில் உள்ள காரனூர்)


ஓம் உத்திஷ்ட புருஷ்யை வித்மஹே மஹாசக்த்யை தீமஹி தன்னோ  வனதுர்கா ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Vanadurgai ( Karanur near Kallidaikurichi)


Om uthishta purushyai vidhmahe mahasakthyai dheemahi thanno vanadurga prachodayath



46.அம்மன் காயத்ரி.  ஆஸூரி துர்கா


ஓம் மகா காம்பீர்யை வித்மஹே சத்ரு பக்ஷிண்யை தீமஹி தன்னோ ஆஸூரி துர்கா ப்ரசோதயாத் 


Amman gayathri.  Asoori Durga


Om mahagambeeryai vidhmahe satru pakshinyai dheemahi thanno asoori durga prachodayath


47.அம்மன் காயத்ரி.  திருஷ்டி துர்கா.


ஓம் ஹ்ரீம் தும் திருஷ்டிநாசின்யை வித்மஹே தும் ஹ்ரீம் ஓம் துஷ்ட நாசின்யை தீமஹி தன்னோ  திருஷ்டி துர்கா ப்ரசோதயாத் 


Amman gayathri.  Dhrushti Durga.


Om hreem dhum dhrushtinasinyai vidhmahe dhum hreem om dushta nasinyai dheemahi thanno dhrushti durga prachodayath


48.அம்மன் காயத்ரி.  சந்தான துர்கா. 


ஓம் காத்யாயண்யை வித்மஹே கர்பரக்ஷிண்யை தீமஹி தன்னோ சந்தான துர்கா ப்ரசோதயாத் 


Amman gayathri.  Santhana Durga


Om kathyayanyai vidhmahe garbarakshinyai dheemahi thanno santhana durga prachodayath


49.அம்மன் காயத்ரி.   சபரி துர்கா


ஓம் காத்யாயன்யை வித்மஹே கால ராத்ர்யை தீமஹி தன்னோ  சபரி துர்கா ப்ரசோதயாத்


Amman gayathri.  Sabari Durga.


Om kathyayanyai vidhmahe kala rathrai dheemahi thanno sabari durga prachodayath

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Temple info -1646. Pidari chelliamman Temple, Velachery, Chennai. பிடாரி செல்லி அம்மன் கோயில், வேளச்சேரி, சென்னை

Temple info -1012 Val vill ramar temple,Thirupullabhoothangud வல்வில் ராமர் கோயில், திருப்புள்ளபூதங்குடி. Divya Desam No.10

Temple info -45 Karnimatha, temple Deshnoke கார்ணிமாதா கோயில்